Werkzaamheden

De diensten welke door ons bureau aan de opdrachtgever met bouwplannen aangeboden kunnen worden zijn:

Tekeningen en berekeningen
Verzorgen van de bouwkundige alsmede de constructieve tekeningen en berekeningen t.b.v. de aanvraag bouwvergunning en uitvoering van bouwprojecten.

Bouwaanvraag
De bouwaanvraag kan volledig door ons worden verzorgd incl. het overleg met de welstandcommissie, de monumentencommissie, de diensten Bouw- en Woningtoezicht en overige instanties zoals bijvoorbeeld DCMR.

Maken bestekken en begrotingen
Afhankelijk van de omvang van de projecten kan het gewenst zijn een bestek t.b.v de uitvoering te maken, evenals een bouwkostenbegroting.

Coördinatie en bouwbegeleiding
Indien door de opdrachtgever gewenst verlenen wij assistentie of volledige coördinatie met betrekking tot de prijsaanvraag aan de aannemer(s) t.b.v. de uitvoering alsmede de bouwbegeleiding tijdens de uitvoering.

Gebruiksvergunningen
Verzorgen van aanvragen gebruiksvergunningen t.b.v. onder meer horeca- en openbare gelegen- heden, hotels, scholen, etc.

Het bovenstaande is een beknopte omschrijving van onze werkzaamheden. Indien u meer informatie wenst kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen zodat wij in overleg met u kunnen bepalen welke diensten wij u kunnen aanbieden.

Jacoba van Beierenstraat 61, 3232 VP Brielle | Tel: 0181 411540 | Mail: email@bouwadviespothof.nl | Website: B&M Topsite