Over Bouwadvies P.W. Pothof

Bouwadvies P.W. Pothof is februari 2001 ontstaan nadat Piet Pothof na ca. 25 jaar in dienst te zijn geweest bij diverse ingenieursbureaus als zelfstandige is gestart met het verrichten van engineering werkzaamheden t.b.v. woning- en utiliteitsbouw alsmede industriebouw.

Door jarenlange ervaring met kleine- en grote projecten is een gedegen vakkennis opgebouwd.

De omvang van de projecten welke sinds de oprichting van het bureau zijn gerealiseerd variƫren van uitbreidingen aan woningen en hotels, tot nieuwbouw van kantoren, bedrijfspanden en hotels tot constructies t.b.v. de industrie.

Alle door ons uit te voeren werkzaamheden worden in nauw overleg en samenspel met de opdrachtgever uitgevoerd om tot een optimaal eindresultaat van verbouw- en nieuwbouwprojecten te komen. Ons streven is om een directe en persoonlijke benadering met de opdrachtgever te realiseren om zo tot een goede en prettige samenwerking te komen.

Flexibiliteit, service en bereikbaarheid is voor ons bedrijf vanzelfsprekend. Er wordt geen onderscheid gemaakt naar de omvang van het project of het nu gaat om een dakkapel of een nieuwbouw van een bedrijfspand, elk project zal de volle aandacht van ons bureau krijgen. De diensten welke door Bouwadvies P.W. Pothof aan de opdrachtgever met bouwplannen aangeboden kunnen worden zijn omschreven in deze site onder werkzaamheden.

 piet_pothof
Piet Pothof

 


Jacoba van Beierenstraat 61, 3232 VP Brielle | Tel: 0181 411540 | Mail: email@bouwadviespothof.nl | Website: B&M Topsite